Over

Mecam is als grootste zitmeubelfabrikant in de Benelux een gevestigde waarde op de internationale meubelmarkt.
Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang zitcomfort. 

Vakmanschap 

Het vakmanschap van onze productiemedewerkers is door jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing van zeer hoog niveau. In onze fabriek in Dilsen-Stokkem (België) worden alleen de beste materialen gebruikt. Onze gespecialiseerde medewerkers voeren bovendien constante kwaliteitscontroles uit. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Er worden geen compromissen gesloten op het vlak van comfort en kwaliteit. 

Een sofa die perfect bij je past

Smaken verschillen. De Mecam-collectie omvat naast hedendaagse sofa’s ook tijdloze, moderne en authentieke zitmeubelen. Bij ons vind je zeker een zetel die qua design en ontwerp perfect bij je past. Dankzij ons brede aanbod aan stoffen en leders in diverse kleuren kan je zelf je zetel naar wens personaliseren. Bovendien worden al onze stoffen en -leders in huis uitvoerig getest op hun kleurechtheid, slijtvastheid en UV-bestendigheid, om de beste kwaliteit te garanderen.