Mecam is als grootste zitmeubelfabrikant in de Benelux een gevestigde waarde op de internationale meubelmarkt. Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang zitcomfort.

Het vakmanschap van onze productiemedewerkers is door jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing van zeer hoog niveau. In onze fabriek te Dilsen-Stokkem (België) worden alleen de beste materialen gebruikt. Onze gespecialiseerde medewerkers voeren bovendien constante kwaliteitscontroles uit. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Er worden geen compromissen gesloten op het vlak van comfort en kwaliteit.

Een sofa die perfect bij je past.

Smaken verschillen. Daarom ben je bij Mecam Group aan het juiste adres! Doordat we verschillende merken aanbieden hebben we een ruim aanbod aan tijdloze, moderne, jonge én authentieke zitmeubelen. Bij ons vind je zeker een zetel die qua design en ontwerp perfect bij je past. Dankzij een breed aanbod aan stoffen en leders in diverse kleuren kan je jouw zetel naar wens personaliseren. 

Onze missie

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring staat Mecam garant voor hoogwaardig en comfortabel zitmeubilair. Als pionier behouden we onze exclusieve positie in de Belgische en Nederlandse markt dankzij onze gepatenteerde en innovatieve relax-systemen. Naast hedendaagse sofa's bieden we ook tijdloze, moderne en authentieke zitmeubelen aan. Elk zitmeubel wordt met puur vakmanschap samengesteld, zo streven we samen naar dé ultieme zitervaring.

Onze visie

Door steeds in te zetten op innovatie en constante vernieuwingen, gelooft Mecam er in zijn exclusieve positie in de markt behouden. Mecam is de trendzetter wat betreft het introduceren van vernieuwde systemen en mechanieken die volledig in eigen huis ontwikkeld worden.

Onze waarden

Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort. Persoonlijke service, kwaliteit en comfortabel zitten staan bij ons dan ook voorop. Voor de opbouw van onze sofa's gebruiken we enkel eerlijke materialen van topkwaliteit.

De doordachte combinatie van een stevige en duurzame romp met een hoogwaardige vering en kwalitatieve vulling biedt jarenlang zorgeloos zitcomfort. De exclusieve MECAM- stoffen en -leders worden in huis uitvoerig getest op hun kleurechtheid, slijtvastheid, en UV-bestendigheid, om u de beste kwaliteit te garanderen.

Service: één van onze grootste prioriteiten

Mocht je toch een probleem ondervinden met één van onze zitmeubels, dan kan je altijd terecht bij onze service dienst. Een team van gespecialiseerde techniekers die over heel België voor jou klaarstaan. Na het contact van jouw verkooppunt zal, indien nodig, een serviceteam aangesteld worden om ter plaatse het probleem op te lossen.

Onze merken